Himer Csilla

a kisvállalkozások kreatív kontrollere, pénzügyi és vállalkozásfejlesztési coach

Himer Csilla már több, mint nyolc éve foglalkozik vállalkozóként a pénzügyek és a pszichológia határterületeivel. Ez alatt az idő alatt segített a szülőknek gyermekeik játékos otthoni pénzügyi nevelésében pénzpedagógusként, a szülőknek pénzügyi elakadásaik felszámolásában pénzügyi coachként, majd a mikro- és kisvállalkozóknak a kisvállalkozások kreatív kontrollereként.

Több írása jelent már meg a Harmonet.hu-n, a CsaládiNet.hu-n (itt a családi vállalkozások rovatának vezetője is), a Babafalván, és több más portál és blog oldalain. Meginterjúvolta már a Hetek című országos közéleti hetilap, a Gyereklélek, az Elixír, a Cosmopolitan és a Joy magazin, az MR1 Kossuth Rádió Napközben című műsora, a Klubrádió Reggeli gyors című adása, a HRPortál és a Pénzcentrum internetes portál, szerepelt az M2 Gyerekhíradójában, az M5 ismeretterjesztő csatornán, a Hatoscsatorna Gazdálkodj okosan! adásában, rendszeres vendége a P+ TV-nek, a FEM3Café és a Mokka című műsoroknak.

A vállalkozóknak abban segít, hogy stabil pénzügyi háttérrel és hosszú távon működő stratégiával tudják működtetni vállalkozásaikat. Olyan eszközöket, módszereket ad a kisvállalkozók kezébe, amelyek segítségével megalapozhatják növekedésüket. Nagy hangsúlyt helyez arra is, hogy a vállalkozók ne csak értsék a pénzt és a vállalkozásuk működését, hanem lélekben is elégedettek lehessenek azzal az életmóddal, amit vállalkozói életstílusnak nevezhetünk. Ennek egyik fontos pontja, hogy hogyan kell vállalkozóként a pénzre tekinteni, hogy valóban meg merjük kérni a munkánk árát – vagyis hogy vállalkozóként is barátságban legyünk a pénzzel.

Rengeteget tanultam-gyakoroltam a kis-és középvállalkozások marketingje, és automatizálása témákban, és tudok másoknak is segíteni ezekben.
 

Csilla munkájáról itt szerezhetsz még több információt:

https://zsebedremegyek.hu/

 

Himer Csilla bemutatkozása: