Posta János pénzügyi tréner és coach

Posta János

Pénzügyi tréner és coach

Jelenleg bankban is dolgozom, vállalkozási hitelekkel foglalkozom. Látom azokat a vállalkozókat, akik sikeresek, és látom azokat a buktatókat is, hogy nem kell csinálni.

Diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem Műszaki menedzser szakon. Nagyon élveztem a tanulmányaim során, hogy gyakorlatorientált és emberközpontú volt. Az üzleti tudománynak főként az emberi aspektusai érdekeltek, ezért leginkább erre koncentráltam.

Friss diplomásként a munka világában rövid időn belül az értékesítés területére kerültem. Dolgoztam élelmiszer kereskedelemben (Kerekes Kft.), bútoriparban (Cardo Kft.) és a pénzügyi szektorban (Raiffeisen, OTP).  A multinacionális környezet sok segítséget nyújtott, hogy a saját tapasztalat szerzésen túl modern értékesítési és pszichológiai módszerekkel támogatta a sikereimet.

Céges képzések mellett szükségét éreztem egyéb képességek fejlesztésének is, ezért folyamatosan önképzést végzek, illetve visszaültem az iskolapadba és mint coach és tréner kamatoztatom negyed évszázados tapasztalatomat. A munkáltatóimmal fenntartott jó kapcsolat révén, ebben a körben rendszeresen tartok tréningeket és coaching tevékenységgel segítem munkájukat. 

Mindig szem előtt tartom az egyén fejlődését, mert mind az üzleti életben, mind a magánéletben az egyéni fejlődés a legfontosabb a siker eléréséhez. Nagy örömmel tölt el, amikor a támogatásom által részese tudok lenni a klienseim sikerének.

Ha szükség van rám, szívesen segítek.

Posta János elérhetőségei:

uzenet@postajanos.hu

https://postajanos.hu/

 

Posta János Tréner és Coach további bejegyzései

Mekkora célt tűzzünk ki magunk elé?

Mekkora célt tűzzünk ki magunk elé? A minap egy nagy felismerésre jutottam. A célkitűzésünkkel kapcsolatban gyakran vannak olyan félelmeink, hogy túl nagyot álmodunk és ezt, nincs bátorságunk céllá konvertálni. Inkább egy kisebb számunkra kevésbé sokkoló célt...

A hála

A hála? Nem túl gyakran gondolkodunk el azon, hogy milyen szuper korba születtünk. Természetese sok hiba van a világban és tenni is kell mindenkinek a maga szintjén, azért, hogy ezeken javítson. Én személy szerint fölöslegesen nem hűtöm és fűtöm a lakást, ha tehetem...

Egyén vagy csapat?

Egyén vagy csapat?Szeretnék veled megosztani egy tanulságos élményemet az iskolás éveimből. 12-13 éves lehettem, amikor honvédelmi napot tartottak az általános iskolában, ahová jártam. Persze bizonyára az ország minden iskolájában voltak ilyen rendezvények, mert...