Szabó Ilona

saját módszertani rendszere a SZI Kommunikáció 
egy letisztult módszer azoknak, akik stabilitást szeretnének az életükben.

Szabó Ilona vagyok, mióta kikerültem az iskolapadból, vállalkozó.

Debrecenben 19 évesen én voltam a legfiatalabb vállalkozó. Egy idő múlva, amikor a férjem látta, hogy ebben nagy lehetőségek vannak, átjött hozzám segítőcsaládtagnak. Később Debrecenben, mi alapítottuk meg az első Kft-t. Folyamatosan fejlesztettük üzleti és pénzügyi intelligenciánkat, így pár év alatt a nulláról 100 fős textilipari céggé fejlődtünk.
Sokat dolgoztunk, minőségi árut gyártottunk és komoly értékesítési hálózatot építettünk köré, majd Romániában és Szlovákiában is alapítottunk céget.

18 év alatt szinte mindent jót megélhettem a vállalkozásomban, ami szinte repített. Új termékeket fejlesztettem, üzemet hoztam létre, kiállításokra jártam, üzleteket nyitottam és trenizáltam a munkatársaimat.
Majd egyszer csak azt éreztem, hogy elfáradtam, nem motiválnak a sikereim, tipikus burnout-om lett, észre kellett vennem, hogy kiégtem.

Kivettem egy év szabadságot, rendbe hoztam lelkileg magam, sportoltam, elvégeztem, olyan feladatokat, amit évekig halogattam, megtanultam vakon gépírni, nyelvet tanultam, tréningekre jártam, sokat olvastam és igyekeztem a három lányomra is több időt fordítani.
Az egy év eltelte után úgy éreztem, hogy mást szeretnék. Átadtam a Kft vezetését az akkori férjemnek és üzlettársamnak, mivel úgy döntöttem, hogy megkeresem, hogy ebben az időszakomban mi adja a legnagyobb motivációt, mi az ami újra folyamatosan feltölt és a továbbiakban azt fogom végezni, tanítok.
Személyiség típusom – a konfliktus kerülő – motivált, hogy megtanuljam az Erőszakmentes Kommunikációt, mely abban segít, hogy úgy álljunk ki magunkért, hogy közben ne sértsünk meg másokat. Az első pillanattól tudtam, hogy ezt a fantasztikus módszert tanítani fogom.

A tréningek során a Hallgatóimnak nem csak kommunikációs problémáik voltak, hanem múltbéli akadályokkal, fel nem dolgozott sérelmekkel is szemben találták magukat, amely akadályozta őket a bőség magas szintű megteremtésében.

Azt mondják rólam, hogy születetten magas szintű érzelmi intelligenciával rendelkezem. Értem és érzem a problémák mögött meghúzódó érzelmi beragadásokat. A mögöttem lévő 14 évben több mint két tucat kitisztázó gyakorlatot fejlesztettem ki, különböző témákban és egészítettem ki, olyan híres szakemberek és trénerek tanításaival, akiknek a tréningjeit Magyarországon és külföldön végeztem. Több ezren számolhatnak be a Hallgatóim köréből, hogy sikerrel alkalmazzák, mind az üzleti életük támogatására, mind a magánéletükben.
Az egyik legizgalmasabb téma számomra, amikor a Hallgatóim elengedik a régi akadályozó hiteiket a bőség és azon belül a pénz kapcsán.
Ez természetesen egy komoly feltáró munka, amelyet egyénileg vagy workshop-pok keretén belül dolgozunk fel, hogy végre szabadabban áramolhasson hozzánk a bőség.
Csak néhány jellemző akadály ami gátat szabhat a bőségünknek:

– “többet kapok, mint amit megérdemlek!”
– “Nem érdemlek, annyit amennyim van!”
– különböző szülőktől hozott szólások: “Tisztességesen nem lehet sok pénzt keresni!”
– “Ha sok pénzem lesz, elveszítem a barátaimat!”
– “A sok pénz bajjal/felelősséggel jár!”

Létrehoztam egy virtuális Akadémiát, melynek a neve SZI Akadémia. Azért virtuális, mert bárhol, bármelyik városban vagy interneten keresztül tartok előadást, azt a SZI Akadémia keretein belül tartom. Módszerem neve, SZI Kommunikáció. A SZI a nevem monogramja, a kommunikáció adja az alapot az egész rendszeremnek, legyen az egy pénzügyi nehézség, kritika, eldöntendő kérdések vagy akár nehezebb érzelmek, mint a gyász vagy szerelmi bánat.

 

Remélem, hamarosan találkozunk a PÉNZENERGETIKAI SZEMINÁRIUMON, vagy egy egyéni konzultáció keretein belül.

Szabó Ilona elérhetőségei:

https://www.sziakademia.hu/

https://www.szaboilona.hu/

 

Szabó Ilona bemutatkozása: